Kluci co má tohle společnýho s občanským sdružením?!? Já to časem přesunu do nějakého patřičnějšího fóra.
Flow: tam by to mělo jet v pohodě, spojení je dobré, možná spíš zabugoavný winy - jak ti píšu v jiném postu.
Fany: ty visíš za mnou a i jiný uživatel mi hlásil problém. Zjistil jsem že to blbne už přede mnou. Nejhorší na tom je, že blbne drátový spoj ode mne

A to je dost průser. Protože jak budem tohle spravovat to zatím nevím a furt nějak doufám, že to není tím drátem ale někde na koncích

. Koumal jsem nad tím včera a je zajímavé, že tak od 21:30 už to jelo líp.
Z dlouhodobého hlediska bude perfektní až se nám podaří dotáhnout optiku až ke mě. Budem potřebovat nějaké lidi se zájmem o náš net aby nám pomohli s výkopem.
A pokud se bude ostatním zájemcům chtít, tak až dolů do Drahlova. Problém je, že lidi nechcou

. Je tam rozjednaný další zájemce. Říkal jsem jim, že by bylo dobrý natáhnout to od tebe převěsem (pak by jsi byl i ty přímo na páteři), jenže že mám problém s časem. Napřed to vypadalo, že si ten převěs natáhnou sami a já nebo někdo jinej tam půjde dodělat tu odbornou část. Měl jsem radost, že se i lidi zapojí a nemusíme dělat všechno sami. Jenže to nakonec dopadlo tak, že doma není nikdo kdo by to udělal a že to teda chcou bezdrátem

. A jak já mám furt těm lidem vysvětlovat, že drátem je to ve všem nesrovnatelně lepší?
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Jiří Lisický (25.05.2007 15:58)