Občanské sdružení :  CD-Net The fastest message board... ever.
Věci týkající se provozu našeho občanské sdružení cd-net.org 
Re: Dotaz a prosba o radu
Autor: Jiří Lisický (IP zapsáno)
Datum: 25.05.2007 15:53

Kluci co má tohle společnýho s občanským sdružením?!? Já to časem přesunu do nějakého patřičnějšího fóra.

Flow: tam by to mělo jet v pohodě, spojení je dobré, možná spíš zabugoavný winy - jak ti píšu v jiném postu.

Fany: ty visíš za mnou a i jiný uživatel mi hlásil problém. Zjistil jsem že to blbne už přede mnou. Nejhorší na tom je, že blbne drátový spoj ode mne sad smiley A to je dost průser. Protože jak budem tohle spravovat to zatím nevím a furt nějak doufám, že to není tím drátem ale někde na koncích sad smiley. Koumal jsem nad tím včera a je zajímavé, že tak od 21:30 už to jelo líp.

Z dlouhodobého hlediska bude perfektní až se nám podaří dotáhnout optiku až ke mě. Budem potřebovat nějaké lidi se zájmem o náš net aby nám pomohli s výkopem.

A pokud se bude ostatním zájemcům chtít, tak až dolů do Drahlova. Problém je, že lidi nechcou sad smiley. Je tam rozjednaný další zájemce. Říkal jsem jim, že by bylo dobrý natáhnout to od tebe převěsem (pak by jsi byl i ty přímo na páteři), jenže že mám problém s časem. Napřed to vypadalo, že si ten převěs natáhnou sami a já nebo někdo jinej tam půjde dodělat tu odbornou část. Měl jsem radost, že se i lidi zapojí a nemusíme dělat všechno sami. Jenže to nakonec dopadlo tak, že doma není nikdo kdo by to udělal a že to teda chcou bezdrátem sad smiley. A jak já mám furt těm lidem vysvětlovat, že drátem je to ve všem nesrovnatelně lepší?

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Jiří Lisický (25.05.2007 15:58)

Téma shlédnutí Autor Zasláno
  Dotaz a prosba o radu 458 fany 22.05.2007 17:52
  Re: Dotaz a prosba o radu 352 .:Flow:. 23.05.2007 08:18
  Re: Dotaz a prosba o radu 372 Jiří Lisický 25.05.2007 15:53

Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
This forum powered by Phorum.